Third Blade

Third Blade 1.0.2

Geef die lelijke monsters maar een pak slaag!

VOOR

  • Prima graphics
  • Verslavende actie
  • Eenvoudige besturing

TEGEN

  • Laadt enorm langzaam
  • Weinig upgrades

Goed
7

Third Blade is een gratis Android game uit het 'hack and slash'-genre. Dit is een vorm van role playing game (RPG) waarbij de nadruk ligt op het verslaan van grote aantallen monsters.

Het liefje van onze naamloze held is ontvoerd door een slak met tanden. Dat laat hij niet zomaar gebeuren, dus hij zet de achtervolging in. Zo vangt een lange strijd tegen lelijke gedrochten aan. Je begint in Third Blade met 3 zwaarden, elk met een eigen kenmerk; een groot zwaard deelt meer schade uit, maar je bent langzamer in het uitdelen van klappen. Na elk level krijg je de kans om nieuwe wapens te kopen of je eigen arsenaal op te waarderen. Dit is nodig om in een latere fase van Third Blade de vijanden de baas te zijn.

De graphics van Third Blade zijn cartoonesk en zien er prima uit. Ook wanneer het veld helemaal vol met vijanden zit, loopt het spel vrij soepel. Dit verklaart waarom elk level tergend lang op zich laat wachten; de laadtijden zijn abominabel. Heb je niet zoveel geduld, dan raden we je Battleheart aan; een vergelijkbare game waarbij iets meer tactisch vernuft is vereist.

Third Blade ziet er uitstekend uit en zit boordevol actie. Het laden van de levels duurt echter zo lang, dat alleen degene met engelengeduld deze game echt zullen waarderen.

Third Blade

Download

Third Blade 1.0.2

Beoordelingen about Third Blade